DEA

DEA 

Изглед:СписъченТабличен
Покажи:
Ред:
Автоматична бариера за PASS за рамо до 3м
Автоматична бариера за PASS за рамо до 3м., 24VDC комплект. Включва: Контролен блок NET24N; Т..
1 903.00 лв.
Автоматична бариера за PASS за рамо до 4м
Автоматична бариера за PASS за рамо до 4м., 24VDC комплект. Включва: Контролен блок NET24; Тр..
1 903.00 лв.
Автоматична електро-механична бариера STOP за рамо до 4м
Автоматична електро-механична бариера STOP за рамо до 4м., 24VDC комплект. Включва: Контролен..
2 899.00 лв.
Автоматична електро-механична бариера за рамо до 7,5м
Автоматична електро-механична бариера за рамо до 7,5м., 24VDC комплект. Включва: Контролен бл..
2 985.00 лв.