Обективи

Изглед:СписъченТабличен
Покажи:
Ред:
Samsung SLV-3080D
Обектив - SAMSUNG SLV-3080D/EXP LENS 3.0-8mm Focal Length, Auto(DC) Iris ..
96.00 лв.
3 Мегапикселов обектив FUJINON YV2.8x2.8SA-SA2
3 Мегапикселов обектив, 1/3" Vari-Focal auto iris, 2.8 - 8 mm, F 1.4, DC Drive. ..
141.00 лв.
3 Мегапикселов обектив FUJINON YV3.3X15SA-SA2
3 Мегапикселов обектив, 1/3" Vari-Focal auto iris, 15 - 50 mm, F 1.4, DC Drive. ..
283.00 лв.
3 Мегапикселов обектив FUJINON YV4.3X2.8SA-SA2
3 Мегапикселов обектив, 1/3" Vari-Focal auto iris, 2.8 - 12 mm, F 1.4, DC Drive. ..
196.00 лв.
5 Мегапикселов обектив Evetar M12VD1040 IR
5 Мегапикселов обектив, 1/2" Vari-Focal auto iris, 10 - 40 mm, F 1.2, DC Drive. ..
256.00 лв.
5 Мегапикселов обектив Evetar M12VD816 IR
5 Мегапикселов обектив, 1/2" Vari-Focal auto iris, 8 - 16 mm, F 1.2, DC Drive. ..
220.00 лв.
5 Мегапикселов обектив Evetar М12VD4510 IR
5 Мегапикселов обектив, 1/2" Vari-Focal auto iris, 4.5 - 10 mm, F 1.2, DC Drive. ..
216.00 лв.
Мегапикселов DAY/NIGHT Обектив RV 0515D.IR
Мегапикселов DAY/NIGHT Обектив 1/3", Vari-Focal 5.0 – 15.0 mm, Auto iris, DC Drive, F 1.4-360, CS..
68.00 лв.
Мегапикселов обектив CANON LEF2018SI
Мегапикселов обектив CANON фиксиран 20mm F 2.8 с автоматичен ирис и автоматичен фокус. ..
2 388.00 лв.
Мегапикселов обектив CANON LEF3520CA
Мегапикселов обектив CANON фиксиран 35mm F 2.8 с автоматичен ирис и автоматичен фокус. ..
1 437.00 лв.
Мегапикселов обектив CANON LEF5014CA
Мегапикселов обектив CANON фиксиран 50mm F 2.8 с автоматичен ирис и автоматичен фокус. ..
1 677.00 лв.
Мегапикселов Обектив M12VG412
Мегапикселов Обектив 1/2 ’’, 1/3 ", 1/4 ", Vari-Focal 4-12 mm, Автоматична бленда – DC control, ..
250.00 лв.
Мегапикселов Обектив M12VM412
Мегапикселов Обектив 1/2 ’’, 1/3 ", 1/4 ", Vari-Focal 4-12 mm, Ръчна бленда, F1.4 - Close, C moun..
230.00 лв.
Мегапикселов Обектив M13VG550
Мегапикселов Обектив 1/3 ", 1/4 ", Vari-Focal 5 – 50 mm, Auto iris, ND filter, DC Drive, F1.4 - 3..
330.00 лв.
Мегапикселов Обектив M13VM246
Мегапикселов Обектив 1/3 ", 1/4 ", Vari-Focal 2.4 – 6 mm, Ръчна бленда, F1.2 - Close, CS mount. ..
212.00 лв.
Мегапикселов Обектив VIR2885MASD
Мегапикселов Обектив 1/3", ¼’, Vari-Focal 2.8 – 8.5 mm, Auto iris, DC Drive, F 1.4-360, CS mount...
122.00 лв.
Обектив 1/3 ", 1/4 ", Vari-Focal 13VG308AS
Обектив 1/3 ", 1/4 ", Vari-Focal 3.0 – 8 mm, Auto iris, ND filter, DC Drive, F1.0 - 360, CS mount..
93.00 лв.
Обектив 1/3 ", 1/4 ", Vari-Focal 13VG308ASIR
Обектив 1/3 ", 1/4 ", Vari-Focal 3.0 – 8 mm, Auto iris, DAY/NIGHT, ND filter, DC Drive, F1.0 - 36..
116.00 лв.
Обектив 1/3 ", 1/4 ", Vari-Focal 13VG550ASII
Обектив 1/3 ", 1/4 ", Vari-Focal 5 – 50 mm, Auto iris, ND filter, DC Drive, F1.4 - 360, CS mount...
210.00 лв.
Обектив 1/3" Evetar V13F0616
Обектив 1/3" CCTV, 6.0 mm, F2.0. ..
10.00 лв.
Обектив 1/3" Evetar V13F1216
Обектив 1/3" CCTV, 12.0 mm, F2.0. ..
10.00 лв.
Обектив 1/3" CCD MTV-16
Обектив 1/3" CCD, 16 mm, F 1.4 ..
18.00 лв.
Обектив 1/3" CCD MTV-2.1
Обектив 1/3" CCD, 2.1 mm, F 1.4 ..
29.00 лв.
Обектив 1/3" CCD MTV-2.5
Обектив 1/3" CCD, 2.5 mm, F 1.4 ..
29.00 лв.